Hei!

Når jeg maler adresser motivene ofte mine tanker rundt å bruke stereotypier og karikaturer for å beskrive situasjoner, menneskelige relasjoner, individet eller kanskje kun et snev av sorg eller glede i et blikk.

Mye av min inspirasjon finner jeg i minner og øyeblikk rundt oppvekst og barndom, eller opplevelser. Jeg unders selv over hvordan samme øyeblikk kan kommunisere vidt forskjellig avhengig av betrakterens personlige historie og kulturelle tilhørighet.

I mange av mine malerier er det mange spor å starte en fortelling eller vekke til live minner. I maleriene er det ofte ikke normale grenser mellom ulike temaer, bilder og virkemidler. Men alt samlet i en fargerik og grenseløs verden der bruk av humor, satire og symbolikk søker seg mot følelser som frykt, glede, nysgjerrighet og gjerne hint om alvor og underliggende budskap.

Jeg arbeider strukturert med motiv og komposisjon, for jeg ønsker alltid å sikre motivet sitter riktig i rammen. Til tross for denne disiplinen har jeg en følelsesmessig holdning til maleri og elsker å oppdage et bilde som det utvikler seg. Og jeg er åpen for å la bildet danne sitt eget konsept eller historie. Og jeg tror oppfatningen av et maleri bør komme fra hjertet over tanken, slik det alltid gjør hos meg.

«Det er i det figurative maleriet jeg har funnet en plass for min frie sjel og perfeksjonistiske tendenser».

Mitt mål er å få andre til å føle at hvert bilde utstråler energi og hisser opp betrakterens egen fantasi med frihet til å fylle sin indre billedverden med hva som helst, uten normalitet og sjenanse.

Noen av mine videoer:

Bakgrunn

Født 1972. Opprinnelig fra Skedsmo og bor i Drøbak
Har arbeidsbakgrunn fra design og reklame
2-årig billedkunst studie 2012-14, Nydalen Kunstskole
Personlig kunstutvikling 2014-15, Nydalen Kunstskole
Kurs i portrettmaling 2015, Christiania Kunstakademi
Elev ved Finnsrud Akademiet, Drøbak 2017-2018